Γανόδερμα (Reishi) Μανιτάρια Για Την Απώλεια Βάρους

????????????? ???????? ?????? ????? ????????


Εξαιρετικά Λεπτός - είναι το πιο αξιόπιστο συμπλήρωμα απώλεια βάρους που έχει εγκριθεί από την ΚΚΠ ειδικός με ένα Υψηλό Επίπεδο προτύπων που έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί για τους ανθρώπους που χρειάζεστε για να χάσετε ένα ορισμένο ποσό του βάρους. Αν έχετε τελικά αποφάσισε ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι για το σώμα σας - είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, δυναμώνει ή να διορθώσουν κάτι, όπως η υπέρταση ή η υψηλή χοληστερόλη - σας καλώ να κοιτάξουμε γύρω μας σε κάποιο από τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα. Βρείτε αυτό που λειτουργεί όχι μόνο για σας, αλλά μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ενώ μπορεί να είναι επιτυχής βραχυπρόθεσμα σε μια διατροφή συντριβής, όταν θα πάτε πίσω στην κατανάλωση και τον τρόπο που το έκανε πριν χαθεί το βάρος, θα έρθει πίσω (και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φέρει τους φίλους και ενισχύσεις). Την πραγματική, βιώσιμη απώλεια βάρους δεν είναι το αποτέλεσμα μια προσωρινή αλλαγή. Το κλειδί δεν είναι να αλλάξετε τις συνήθειές σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να χάσετε βάρος, αλλά για να αλλάξετε τη συνολική σας σχέση με το φαγητό και την άσκηση, έτσι ώστε ποτέ δεν θα την κερδίσει πίσω.

Προφανώς οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάποιο στόχο στο μυαλό όταν την απώλεια βάρους. Για μερικούς ανθρώπους, είναι τρομακτικό να σκεφτεί ο τελικός τους στόχος, όμως, της ΝΔ έκανε κάποια έρευνα που δείχνει ότι, όσοι σύνολο προκλητική "μη ρεαλιστική" οι στόχοι είναι πολύ πιο πιθανό να χάσουν βάρος. Και σίγουρα μπορώ να συμφωνήσω με αυτό - για τους περισσότερους ανθρώπους ο αρχικός στόχος απώλειας 9 πέτρα είναι τρελό, αλλά...το έκανα...σε ένα χρόνο! Έτσι ορίσετε ένα δύσκολο στόχο...θα είμαι σούπερ κιτς εδώ και να πω βάλε στόχο το φεγγάρι, ακόμα κι αν δεν φτάσετε εκεί, θα καταλήξεις στα αστέρια μαζεύομαι...αλλά είναι η αλήθεια.

Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήμουν λίγο νευρικός. Ξεκινώντας ένα νέο πράγμα που είναι πάντα δύσκολο. Έφτασα λίγο νωρίτερα, προσποιήθηκε να δέσω τα κορδόνια μου για λίγο, στη συνέχεια, αψήφησαν και προχώρησε προς την πόρτα. Οι πρώτοι άνθρωποι που είδα μου έδωσε τεράστια ακτινοβολούν χαμόγελα και είπε, " είναι η πρώτη σας εβδομάδα;'.

Μετά γνώρισα την Τζέμα, μας Αδυνατίσματος Κόσμο αρχηγός της ομάδας, που με πήρε στην άκρη και μου έφτιαξε τσάι. Αυτή μου μίλησε μέσα από τη διατροφή και τη λέσχη αξίες και μου άφησε θετική αίσθηση και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κλίμακες. Ο αριθμός ήταν λίγο χειρότερα από ότι περίμενα, αλλά αυτό και μόνο με έκανε να νιώθω καλύτερα για να είσαι εκεί. Συζητήσαμε για τον στόχο μου (εξήγησα το βάρος μου στο φόρεμα μεγέθη - όπως και για μένα είναι όλα σχετικά με το να φοράς ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα ή τζιν χωρίς φαρδιά κορυφή) και η Τζέμα κατεβάσω το βάρος του στόχου.

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να αγνοούν την ανάγκη του σώματος του νερού, και μην πίνετε αν δεν διψάτε. Ως εκ τούτου, καταλήγουν να πίνουν πολύ μικρότερη ποσότητα νερού από ό, τι απαιτείται από το σώμα κάθε μέρα. Να θυμάστε, καταναλώνοντας περίπου δύο λίτρα νερό την ημέρα, δεν μόνο να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας, αλλά επίσης αφήνει λιγότερο χώρο στο στομάχι σας για τα τρόφιμα. Και, το νερό μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή, κρατά πονοκέφαλο στο κόλπο, αποτοξινώνει το σώμα σου, και να ενισχύσει το σύστημα για να ενισχύσει το μεταβολισμό του σώματός σας. Γι ' αυτό μην ξεχάσετε να το νερό το σώμα σου πιο συχνά!

Με κάθε μέρα που περνά, έρχεται νέες συναρπαστικές ανακαλύψεις για την πολυπλοκότητα της απώλειας βάρους, να χάσει το ένστικτό σου είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, θερμίδες σε σχέση με τις θερμίδες. Στην πραγματικότητα, Washington University School of Medicine έρευνα έχει συσχετίσει την παχυσαρκία με την έλλειψη της χλωρίδας του εντέρου ποικιλομορφία. Με απλά λόγια, όταν το καλό σφάλματα στο στομάχι σας είναι εξαντλημένο, κακά βακτήρια αναλάβει, προκαλώντας μειωμένη ανοσία, φλεγμονή, αύξηση του σωματικού βάρους και φούσκωμα. Ευτυχώς η λύση είναι απλή: θα αυξήσουμε την πρόσληψη των προβιοτικών. Τρώτε τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το γιαούρτι , το τέμπε, miso, και λάχανο τουρσί ή να πιείτε ένα kombucha τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα," συμβουλεύει ο Cassetta.