Πέντε Fitness Πρόγραμμα Κινήτρων Ιδέες Για Να Σας Βοηθήσει Να Κολλήσει Με Προπονήσεις

??????? ?????? ??????? ????????????? ?????????

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος ακούσει για το λάχανο δίαιτα σούπα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. ... που παραθέτει ζάχαρη, φρουκτόζη, ή σιρόπι καλαμποκιού από τα πρώτα τέσσερα συστατικά στην ετικέτα. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε χαμηλότερη ζάχαρη έκδοση του το ίδιο είδος των τροφίμων. Αν δεν μπορείτε, πάρτε ένα φρούτο αντί για αυτό, ειδικά αν δείξει σημάδια τρώτε πάρα πολλή ζάχαρη να αναζητήσετε ζάχαρη ποικιλίες των τροφίμων, όπως το κέτσαπ, μαγιονέζα, σάλτσα σαλάτας, και άλλα τρόφιμα με τρόπο περισσότερη ζάχαρη από ό, καταλαβαίνεις Επίσης, αποφύγετε μερικώς υδρογονωμένα τρόφιμα, για περισσότερα από δύο γραμμάρια φυτικών ινών ανά 100 θερμίδες σε όλα τα προϊόντα δημητριακών. Τέλος, ένα σύντομο κατάλογο των συστατικών σημαίνει λιγότερες ενισχυτικά γεύσης και κενές θερμίδες. Ακούγεται αδύνατο, αλλά μπορείτε πραγματικά να μάθετε πώς να δώσει τη ζάχαρη, χωρίς να λείπει.

Πολλά υποσχόμενη επιστημονικές ανακαλύψεις έχουν γίνει αποκαλύπτοντας τον εγκέφαλο και το έντερο μηχανισμούς που ρυθμίζουν την όρεξη και το βάρος. Αλλά οι θεραπείες που προέρχονται από αυτά δεν λειτουργήσει, επειδή κάθε ασχολείται μόνο με ένα απλό στόχο σε ένα πολύπλοκο σύστημα. Διατήρηση του βάρους στο πρόσωπο της πείνας ήταν τόσο απαραίτητο για την επιβίωση των προγόνων μας, πηγαίνοντας πίσω εκατομμύρια χρόνια, ότι έχουμε πολλές ενσωματωμένο, επικάλυψη, εφεδρικά συστήματα για να εξασφαλιστεί ότι θα την αποδοτική χρήση της ενέργειας και να αναπτύξει τα αποθέματα λίπους, όποτε είναι δυνατόν. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας ενός συστήματος με ένα χάπι διατροφής και άλλοι διώχνουν, για να επαναφέρετε την προηγούμενη ισορροπία.

Ενώ μπορείτε να φάτε το τυρί cottage πεδιάδα, την ήπια γεύση του το καθιστά ένα ευέλικτο συστατικό που ταιριάζει με πολλές διαφορετικές γεύσεις. Αν προσπαθείτε να περιορίσετε τις θερμίδες, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα ή μοσχοκάρυδο στο τυρί cottage.

Αν προτιμάτε mix-ins, φέτες μπανάνας ή μούρα πάει καλά. Φυσικά, μπορείτε επίσης να πάτε με τα παραδοσιακά ανανά ή ροδάκινα σε φέτες. Αλλά δεν χρειάζεται να περιορίσει τον εαυτό σας με γλυκό προσθήκες.


Χρησιμοποιήστε το τυρί cottage ως μια βουτιά για το μωρό καρότα και το σέλινο, ή ανακατέψτε το αγγούρι σε φέτες και τα ντοματίνια. Καθιστά επίσης ένα νόστιμο υψηλή σε πρωτεΐνες άριστο για την ψητή πατάτα. Ή, αντί για μέρος-αποβουτυρωμένο τυρί ρικότα, το οποίο έχει 340 θερμίδες ανά φλιτζάνι, χρησιμοποιήστε άπαχο τυρί cottage στην επόμενη ταψί λαζάνια για να σώσει περίπου 20 θερμίδες ανά μερίδα.

Θα πρέπει είτε να τρώτε αρκετές θερμίδες με ένα φανταστικό πρόγραμμα άσκησης, ή να πάτε για μια πλήρη γρήγορα. Δεν πρέπει να υπάρχει ανάμεσα τους. Είναι μόνο για ένα πλήρες γρήγορα ότι το σώμα σας πηγαίνει σε μια φειδωλοί μυών φάση και διατηρεί τη μυϊκή σας μάζα, ενώ η καύση του λίπους. Όσο καταναλώνουν ΚΑΘΌΛΟΥ θερμίδες, το σώμα σας δεν μπορεί να πάει σε αυτό το φειδωλοί μυών φάση, τόσο τη μυϊκή μάζα σας θα τα απόβλητα μακριά.
Έτσι, ενώ δεν είσαι σε πλήρη γρήγορα, θα πρέπει να ασκηθείτε πόσες θερμίδες χρειάζεται το σώμα σας και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει. Ένα site όπως είναι ή μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ αποτελεσματικά.

Οι βλαβερές επιπτώσεις της είναι λιποβαρή περιλαμβάνουν δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού λειτουργία, αυξημένη ευαισθησία σε λοιμώξεις.

οστεοπόρωση, κατάγματα, προβλήματα γονιμότητας και της άνοιας. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι το να είσαι αδύνατος είναι ιατρικώς όπως και ανθυγιεινά ως παχύσαρκα. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε άτομο να διατηρήσει ένα υγιές σωματικό βάρος και τον τρόπο ζωής. Υγιές σωματικό βάρος, εκτός από τη μείωση της ευαισθησίας σε ασθένειες, μεταφράζεται επίσης στο να αισθάνεστε πιο ενεργητικός και να είναι σε θέση να κάνει περισσότερες δραστηριότητες.